Saaserheim

WifiHuisdierenGezinTelevisiePiste Dichtbij

Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 4Afbeelding 5
Bezoekers waardering:

Over dit appartement

Vakantiewoning "Im Dorf", Saas-Grund.
Een gezellige, kleine woning voor 5 personen (eventueel 6) in een oud Walliser huis met eigen parkeerplaats, gezellige keuken, een woon-/slaapkamer, een slaapkamer, tv, douche en wc.
De woning ligt in het centrum van Saas-Grund, op ongeveer 6 minuten loopafstand van het dalstation van de bergbaan gondel. In de onmiddellijke nabijheid vindt u restaurants en winkels.

Vakantiewoningen "Mühle", Saas-Grund
Goed verzorgde woningen op de eerste en tweede verdieping met 3 tweepersoonskamers, een eenpersoonskamer, tv, douche, wc, eigen parkeerplaats en balkon op het zuiden.
De ligging is rustig (niet aan de doorgaande weg), op ongeveer 7 minuten loopafstand van het dalstation van de bergbaan. Vlakbij de woningen vindt u restaurants en winkels.
De woningen bevinden zich in een 300 jaar oud origineel Walliser huis, dat vroeger als molen dienst deed. De woningen zijn zeer geschikt voor families.

Pension "Saaserheim", Saas-Grund
Een goed ingericht pension, geschikt voor 45 personen met twee-, drie- en vierpersoonskamers, geschikt voor groepen en families.
Alle kamers hebben stromend warm- en koud water, op iedere verdieping bevindt zich een badkamer en in het souterrain is een grote douche ruimte. Verder:
- een grote eetzaal met 50 zitplaatsen, tv, en koelkasten staat gratis ter beschikking
- een recreatie ruimte
- eigen parkeerplaats
- mooie groene ruimte voor het huis met zitgelegenheid

Wij kunnen u een gunstige offerte aanbieden, daar wij een familiebedrijf zijn. Onze eenvoudige, maar eerlijke burgerlijke  kookkunst is bekend en zal ook zeker u goed bevallen!

Indien u interesse hebt sturen wij u graag vrijblijvend een offerte.